BUTIKEN

BUTIKEN

Låt dig inspireras!

Vi hälsar besökare varmt välkomna med läckerheter som t.ex underbara marmelader, egentillverkade kolor, vårt eget bröd och sötebröd, handgjorda praliner, karameller i strut och mycket annat svenskt mathantverk.

Låt dig inspireras av en gammeldags miljö med personlig service över disk. Här finns någonting för alla åldrar och smaker, till vardag och till fest. 

Nyhet från Augusti 2023 är ett orangeri med sittplatser samt försäljning av vackra ting i framförallt zink. I anslutning till orangeriet kommer det finnas gå-bort-presenter i form av av enklare blom- och ljusarrangemang.

Vill du ge bort en present med delikatesser, så ordnar vi gärna en fin presentförpackning med personlig prägel. Om du inte vill välja ut godsakerna själv, finns presentkort att köpa.
Den nya butiken i Skogstorp är liten och mysig. I anslutning till butiken finns ett litet café med sittplatser inomhus. Det finns även sittplatser i ett orangeri i trädgården. Caféet serverar bakverk och smörgåsar från egen tillverkning.

Under varma årstiden öppnas dörrarna upp till den härliga trädgården med mysiga sittplatser i skydd av en stor ek eller i solen. Väl mött hos oss! Vi tillverkar egen glass, främst sommartid. Välkommen att besöka vår lilla oas i Skogstorp! En plats att trivas och umgås på! 

Annica med personal

Kontaktuppgifter:

Telefon: 070 - 224 70 89

Adress: Åsavägen 5, 63369 Skogstorp

Org. Nr 559359-9151


Epost: kontakt@eskilstunadelikatesshandel.se

Hemsida: www.EskilstunaDelikatesshandel.se