När smak och kvalité är det som räknas

CR Sötehantverk


Vi är väldigt stolta över att kunna presentera våra egentillverkade varor, vilka går under namnet CR, som ett komplement till de övriga kvalitétsvarorna i butiken. När du håller i en vara med CR-märket på så kan du, förutom att vara helt säker på att smakerna är de rätta, även känna dig trygg med att kvalitén är av högsta klass samt att du just nu har ett stycke genuint svenskt hantverk i din hand. Här har inget krut sparats. Varken i råvarorna eller i själva hantverket. Det smakar helt enkelt som det skall smaka. Iallafall om du frågar oss!

Först ut i sortimentet är kolorna, vilka går att finna i olika härliga smaker. Flera smaker finns redan i butiken och fler är på gång. Köp dem styckvis, eller varför inte i en fin presentask?! Oavsett vilket så lovar vi dig att du inte kommer att bli besviken.

Nedan ser du ett axplock av bakverk från CR Sötehantverk. Du kan beställa bakverk som har annat utseende och de smaker och innehåll du önskar. CR behärskar det mesta i bakverkens värld. Om du vill beställa specifika bakverk, så var ute i god tid! Minst 2 veckor före är önskvärt, om vi ska kunna ta emot din beställning. Vid frågor och beställning, kontaktaoss på telefon
070-2247089 eller maila till kontakt@eskilstunadelikatesshandel.se

Varmt välkommen in för att hitta just dina favoriter!